15 Mart 2017 Çarşamba

Bayanlar Ve Erkekler Arasındaki Farklar



     Kadınlar ve erkekler eşit midir ? sorusuna bazı insanlar eşittir bazıları ise eşit değildir olarak cevap veriyor .Küçükken sürekli erkek ve kadın eşittir diye düşünürdüm .Fakat büyüdükçe sorulara farklı bakış açısından yaklaşmaya başladım .

 Kadın ve erkek vücut itibariyle çok farklılar bu bariz .Ağırlık kaldırma ve fitrat yönündende farklıdırlar.Erkekler daha güçlü bayanlar ise narin ve kırılgan olarak görülür .

Bayanlar kızdıkları zaman yıllar öncesinde yaşanmış küçücük ayrıntıları karşısındakini tanımıyormuş ve kalbi yokmuşcasına saydırır sanırım bu bayanların narin olmasından dolayı kaynaklanıyor.Çok mu kırılıyorlar ne :)

 Bayanlar özel günlere dikkat eder , erkekler ise genelde unuturlar fakat yeri gelince romantik olmayı bilirler.

Bayanlar birden çok kişiyi seviyor gibi olsalarda aslında ilk sevdiklerini asla unutamazlar .Erkekler ise sanırım fıtratlarında var eğer ayrılmışlarsa çok sevmiş bile olsa başkasını sevip eskisini unutmaya meyillidir

 Erkekler ve bayanlar iş konularında ayrılırlar .Tabiki güç isteyen işleri erkeklerin alması yanında maaş bakımından da bayanların daha az maaş aldığı görülür.

Bayanlar erkeği , erkekde bayanı değiştirebilir bu hangsinin daha baskın( daha cazgır :) ) olduğuna bağlıdır .

Bayanlar şiirleri sever , bilim insanlarının çoğunluğu erkekdir ....

Bir bayanı değerli kılan erkek , erkeği değerli kılan bayandır .Bayanlar erkekler için hediyedir .

Bayanda Erkekde insandır .Havva anamız ve Adem peygamberden gelmişdir.Kırık kalpler diyarı ve çoğunluk için lünapark olan dünyada yaşarlar .Yolculuk ise herkes için aynıdır .3 bilet vardır biri kesilmiştir diğeri ölümde kesilir bir diğeri ise ahirette kesilir .

Gerçek şudur ki ; erkek ve bayanın farklılıkları olduğu gibi aynı yönleri çoktur .İnsani özellikler ilk başta gelen ortak özelliklerdir .Bayanlar hizmetçi değildir ve erkeklerin işlerini yapmak zorunda değildirler .
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

YAZAR HAKKINDA

0 yorum: